Majoitus

Kongressikeskus ja sen yhteydessä oleva Scandic Grand Marina –hotelli muodostavat korkealaatuisen täyden palvelun kokonaisuuden Helsingin keskustassa.

Scandic Grand Marina

Osoite Katajanokanlaituri 7, 00160 Helsinki
Puhelin +358 9 166 61
Sähköposti grandmarina@scandichotels.com
Trip-Advisor

Kongressikeskuksen yhteydessä, vanhaan makasiiniin rakennettu hotelli, jossa 442 mukavaa ja hyvin varustettua huonetta sekä 20 sviittiä. Hotellissa on myös pienempiä kokoustiloja jopa 40 hengen tilaisuuksiin, hyvä ravintola, tunnelmallinen baari, moderni kuntohuone saunalla ja langaton internetyhteys.

Lue lisää ja varaa scandichotels.fi

Muut Scandic-hotellit Helsingin keskustassa

Scandic Park Helsinki

Keskustaan 1 km
Trip-Advisor

Upeasti uudistettu hotelli keskustan tuntumassa, jossa ravintola, baari, kokous- ja juhlatiloja, kuntohuone, sauna, uima-allas ja langaton internetyhtys.

Varaa scandichotels.fi

Scandic Paasi

Keskustaan 1 km
Trip-Advisor

Persoonallisen tyylikkäästi sisustettu hotelli Helsingin keskustan tuntumassa, jossa baari, kuntohuone ja langaton internetyhteys.

Varaa scandichotels.fi

Scandic Marski

Keskustaan 0 km
Trip-Advisor

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva viihtyisä hotelli, jossa ravintola, baari, kokoustiloja, kuntohuone, sauna ja langaton internetyhteys.

Varaa scandichotels.fi

Scandic Simonkenttä

Keskustaan 0 km
Trip-Advisor

Moderni hotelli Kampin ostoskeskuksen vieressä, jossa ravintola, baari, kokoustiloja, kuntohuone, sauna ja langaton internetyhteys.

Varaa scandichotels.fi